Bij ASTA bundelen de Koninklijke Metaalunie, de FNV, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, OOM, A+O Metalelektro, WSP (Werkgeverservicepunt) Groot-Amsterdam, WSP NHN, WSP KZij, Techlands, Techport, UWV, RWC (Regionaal Werk Centrum) en de leerwerkloketten hun kennis, ervaring en netwerk samen. Als doel brengen we werkgevers en werkzoekenden op de technische arbeidsmarkt bij elkaar.

In deze 13 e Aanbodkrant van ASTA vragen we graag uw aandacht voor onze gemotiveerde zijinstromers voor Techniek en Bouw & Infra. We nemen u met deze Aanbodkrant graag mee in het realiseren van nieuwe instroom. Voor alle duidelijkheid: onze dienstverlening is kosteloos voor bedrijven: u kunt de mensen direct in dienst nemen. Een mooie kans om aan gemotiveerde mensen te komen!

Ook hebben we deze keer enkele studenten van de beroepsopleiding Bouwkunde opgenomen in onze aanbodkrant. Studenten van de opleiding MBO Bouwkunde studeren 4 jaar. In het eerst leerjaar gaan deze toekomstige medewerkers van de bouw zich verder oriƫnteren op de sector. Past deze sector mij inderdaad en welke richting wil ik straks op? Als bedrijf kunt u de eerstejaars studenten helpen bij deze oriƫntatie door ze een praktijkstage aan te bieden, waarin de studenten kennis kunnen maken met de wereld van de bouw, bouwmaterialen en gereedschappen. U kunt deze jongeren inspireren om in de toekomst voor de bouw te gaan werken. Een mooie nieuwe generatie werknemers staat voor u klaar!

Download hier de Aanbodkrant ASTA februari 2024 13