Bij ASTA bundelen de Koninklijke Metaalunie, de FNV, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, OOM, A+O Metalelektro, WSP (Werkgeverservicepunt) Groot-Amsterdam, WSP NHN, WSP KZij, Techlands, Techport, UWV, RWC (Regionaal Werk Centrum) en de leerwerkloketten hun kennis, ervaring en netwerk samen. Als doel brengen we werkgevers en werkzoekenden op de technische arbeidsmarkt bij elkaar.

Aanbodkrant ASTA regio Groot-Amsterdam brengt vraag en aanbod in de techniek en bouw samen.
Graag vragen wij uw aandacht voor onze gemotiveerde zijinstromers voor Techniek en Bouw & Infra. We nemen u met deze 5e Aanbodkrant graag mee in het realiseren van nieuwe instroom. In deze krant aandacht voor 3 gemotiveerde kandidaten van Technoord, die graag bij u aan de slag gaan (Technoord – Techneeship voor service- en installatiemonteurs). Van de 4 kandidaten uit de vorige Aanbodkrant hebben 2 kandidaten een baan en 2 van deze kanjers hebben een 2e gesprek!  Ook stellen de arbeidsmarktcoaches Laura Kokx en Shereen Leissius zich voor.

De aanbodkrant is hier te downloaden: Aanbodkrant ASTA juni 2023

De volgende (speciale) editie van de Aanbodkrant zal in het teken staan van HBO zij-instromers van Be an Engineer. Houd de nieuwsberichten in de gaten!